Contul meu

Coșul meu

De la Single la Dual

Am dorit să oferim oamenilor mai mult decât haine: ceva de iubit și de folosit în diferite ocazii și scopuri, dar fără a aglomera garderoba sau a te plictisi de haine. Așa că am creat o colecție alcătuită din piese unice, fiecare având un scop practic, precum buzunare confortabile și detașabile, lungime ajustabilă , doua piese incorporate in una și chiar haine cu accesorii interschimbabile .

De la Single
la Dual

Mai mult decât atât, am dorit să creăm haine pe care sa le păstrezi mai mult timp in garderoba :piese atemporale, având în minte conceptul de slow fashion și practici de durabilitate, astfel încât să nu ai nevoie să cumperi multe produse pentru a-ți satisface nevoile. De asemenea, majoritatea pieselor noastre nu au modele sau culori foarte specifice, astfel încât să se poată asorta cu ușurință cu aproape orice din garderoba ta.

De la Single
la Dual

Produsele noastre sunt fabricate în țara noastră de origine, plătind salarii echitabile, folosind ambalaje reciclabile sau biodegradabile. De asemenea, obiectivul nostru este de a produce totul cu țesături durabile în viitorul apropiat.

Dacă, în cele din urmă, nu mai dorești să porți acele haine, le poți trimite înapoi la noi după 3 ani pentru a le recicla sau pentru a le elimina în mod corespunzător, iar pentru acest lucru poți primi un cadou.

Alege moneda dorită
RON Leu românesc