Contul meu

Coșul meu

Evoluția streetwear-ului urban: De la subcultură la mainstream

Streetwear-ul urban a fost odată considerat o subcultură asociată cu hip-hop-ul, skateboarding-ul și cultura b-boy, dar astăzi este una dintre cele mai populare tendințe din moda contemporană. Dincolo de aspectul său casual și confortabil, streetwear-ul urban are o serie de caracteristici care îl diferențiază de alte stiluri vestimentare.

Primul lucru care vine în minte atunci când ne gândim la streetwear-ul urban este, fără îndoială, îmbrăcămintea oversized. Bluzelor și tricourilor cu aspect larg și pantalonilor scurți și lungi cu croială largă sunt îndeosebi populare, iar acest stil se îmbină perfect cu încălțămintea sport.

Culoarea este, de asemenea, un element cheie al streetwear-ului urban. În general, este preferat un design minimal, cu o paletă cromatică simplă, cum ar fi alb, negru și gri, dar și culori puternice precum roșu sau galben. Logo-urile și grafica sunt, de asemenea, o parte importantă a streetwear-ului urban.

Când vine vorba de cine poartă acest gen de haine, nu există limite.

Din contra, streetwear-ul urban poate fi purtat de oricine, indiferent de vârstă sau gen. Este popular printre tinerii din orașe și nu numai, dar și vedetele de top ale lumii.

În ultimii ani, streetwear-ul urban a devenit din ce în ce mai mult o tendință mainstream, cu colaborări între mărcile de lux și mărcile de streetwear. Și nu numai că este popular printre tineri, ci și printre persoanele mai în vârstă care doresc să adauge puțină libertate și confort în stilul lor de viață.

Deși unele persoane cred că streetwear-ul urban este doar o tendință trecătoare, acesta rămâne în continuare relevant și din ce în ce mai popular. În același timp, streetwear-ul urban este din ce în ce mai asociat cu conceptul de durabilitate, deoarece consumatorii caută haine de calitate și pe termen lung. Acest lucru este important și pentru brandul nostru, Single Dual, care crede în moda durabilă și în îmbrăcămintea transformabilă și sustenabilă.

În concluzie, streetwear-ul urban a evoluat de la o subcultură la o tendință mainstream și a devenit o formă de exprimare vestimentară la nivel mondial. Cu un design minimal și culori simple, streetwear-ul urban este preferat de tinerii din orașe și de persoanele mai în vârstă care doresc să adauge puțină libertate și confort în stilul lor de viață. Și, deși este asociat cu o anumită vârstă și subcultură, streetwear-ul urban poate fi purtat de oricine.

De la Single la Dual

Am dorit să oferim oamenilor mai mult decât haine: ceva de iubit și de folosit în diferite ocazii și scopuri, dar fără a aglomera garderoba sau a te plictisi de haine. Așa că am creat o colecție alcătuită din piese unice, fiecare având un scop practic, precum buzunare confortabile și detașabile, lungime ajustabilă , doua piese incorporate in una și chiar haine cu accesorii interschimbabile .
Alege moneda dorită
RON Leu românesc