Coșul meu

Cum să-ți Creezi o Colecție Capsulă în Dulapul Tău de Acasă

Când vine vorba de modă, este ușor să cădem în capcana de a cumpăra tot ce ne place fără a ne gândi la cum se va potrivi în garderoba noastră. În cele din urmă, ne găsim cu un dulap plin cu haine, dar fără idee despre ce să purtăm. Aceasta este unde colecțiile capsulă intră în scenă.

O colecție capsulă este un set mic de haine esențiale care se potrivesc împreună și pot fi amestecate și potrivite pentru a crea mai multe ținute diferite. Acestea sunt hainele tale “go-to” care pot fi purtate în orice situație și care sunt adaptate stilului tău.

Dar cum începi să-ți creezi propriul tău set de haine capsulă? Iată câțiva pași simpli:

1.

Gândește-te la stilul tău și la obiceiurile tale vestimentare. Care sunt hainele tale preferate și care sunt cele mai des purtate? Acestea ar trebui să fie piesele de bază ale colecției tale capsulă.

2.

Identifică culorile tale “neutre”. Acestea sunt culorile care se potrivesc cu aproape orice și care vor face ca restul hainelor tale să arate bine împreună. De exemplu, alb, negru, gri și maro sunt culori neutre comune.

3.

Alege piese versatile. Acestea sunt haine care pot fi purtate în mai multe moduri diferite și care se potrivesc cu mai multe ținute. De exemplu, o fustă midi poate fi purtată atât cu o bluză casual cât și cu o cămașă de afaceri.

4.

Limitează-te la doar câteva accesorii puternice. Accesoriile pot face sau pot rupe o ținută, așa că alege cu atenție. Câteva cercei statement, o geantă minimalistă sau o cravată pot adăuga o notă puternică la orice ținută

De la Single la Dual

Am dorit să oferim oamenilor mai mult decât haine: ceva de iubit și de folosit în diferite ocazii și scopuri, dar fără a aglomera garderoba sau a te plictisi de haine. Așa că am creat o colecție alcătuită din piese unice, fiecare având un scop practic, precum buzunare confortabile și detașabile, lungime ajustabilă , doua piese incorporate in una și chiar haine cu accesorii interschimbabile .

10%

reducere, special pentru tine 🎁

Înscrie-te pentru a primi reducerea ta exclusivă și rămâi la curent cu cele mai noi produse și oferte!

1. Confirmă Abonarea

2. Primește și folosește reducerea

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.

Select your currency
RON Leu românesc